Polaroid 3D-printer is eenvoudig in gebruik

Polaroid 3D-printer is eenvoudig in gebruik

Polaroid 3D-printer is eenvoudig in gebruik
Technologie beurs CES in Las Vegas stond ook dit jaar afgeladen met de nieuwste soorten 3D-printers. De meest opvallende 3D-printer was de Polaroid ModelSmart 250s. Deze 3D-printer is een uitkomst voor consumenten die op zoek zijn naar een 3D-printer die gemakkelijk in gebruik is.

Waar de meeste 3D-printers beschikken over honderden verschillende instellingen, zoals bijvoorbeeld de 3D-printers van MakerBot, heeft de Polaroid 3D-printer er slechts tien. Een van de instellingen die het 3D-printen gemakkelijker maakt, is die van de dichtheid van het printen.

Polaroid 3D-printer is eenvoudig in gebruik
Waar je bij de meeste 3D-printers tientallen instellingen moet aanpassen om iets dikker of dunner te kunnen printen, heeft de Polaroid 3D-printer daar slechts één instelling voor.

Eenvoudiger

Hoewel de Polaroid 3D-printer eenvoudiger is dan alle andere 3D-printers, is de kwaliteit van het 3D-geprinte object evengoed als die van de complexere 3D-printers. Net als de meeste 3D-printers werkt de Polaroid 3D-printer met PLA en kan er geprint worden met hout. Dat hout bestaat voor zestig procent uit PLA en veertig procent uit hout. Je hoeft als gebruiker van de 3D-printer de voorraad niet zelf in de gaten te houden want dat doet de 3D-printer zelf voor je.

Het is nog niet bekend wanneer deze 3D-printer op de markt komt. De prijs van de 3D-printer is wel bekend en die ligt op ongeveer 2200 dollar. Zo’n 2015 euro.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.