101Hero: Een 3D-printer voor maar 49 dollar

101Hero: Een 3D-printer voor maar 49 dollar

101Hero: Een 3D-printer voor maar 49 dollar
De makers van de 101Hero 3D-printer zijn een campagne gestart op Kickstarter om geld in te zamelen voor het ontwikkelen van hun 3D-printer. Op zich niks bijzonders om geld in te zamelen via Kickstarter voor het realiseren van een 3D-printer, maar de campagne voor de 101Hero 3D-printer is wel degelijk bijzonder te noemen. De makers van de 101Hero 3D-printer hadden 20.000 dollar nodig om de productie te kunnen starten.

Wie er vroeg bij was om de 3D-printer aan te schaffen betaalde maar slechts 49 dollar. Inmiddels zijn de goedkoopste 3D-printers vergeven. Wie nu een 101Hero 3D-printer wil aanschaffen betaald er 54 dollar voor en krijgt er een rol filament bij. De 3D-printer is voor een grootdeel in elkaar gezet en je hoeft volgens de makers van de printer zelf een paar schroeven er in te draaien.

Wat kan ik maken met de 3D-printer?

Er zijn vele manieren waarmee de 3D-printer kan worden gebruikt. De 3D-printer kan objecten printen in z’n geheel of in aparte delen. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos. Er kan met verschillende soorten filament worden geprint.

Er kan geprint worden met PLA, HIPS, Nylon of met ABS. Er kan ook geprint worden met filament dat zelf is ontwikkeld door de makers. Wie een 3D-printer aanschaft van 99 dollar, krijgt er 10 rollen filament in verschillende kleuren voor terug.

1 antwoord
  1. V.P. de Bonth
    V.P. de Bonth zegt:

    Ik heb een 101 Hero 3D printer cadeau gekregen, maar heb problemen met het downloaden van het programma. Wie kan mij hier in het Nederlands uitleg over komen geven.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.