123inkt.nl lanceert gespecialiseerde 3D-webwinkel

123inkt.nl lanceert gespecialiseerde 3D-webwinkel

123inkt.nl lanceert gespecialiseerde 3D-webwinkel
123inkt.nl, marktleider op het gebied van online verkoop van printersupplies, lanceert een nieuwe webwinkel geheel gericht op 3D-printen. Onder de naam 123-3D.nl worden 3D-printers, filament en onderdelen verkocht.

Nederhorst den Berg, 20 juli 2015 – 123-3D.nl speelt in op de groeiende 3D-markt en bedient consumenten en professionals die al bezig zijn of willen starten met 3D-printen. Onderwijsinstellingen, technische bedrijven en ontwerpstudio’s ontdekken de mogelijkheden van 3D-printen in rap tempo. Door het aanbieden van instapmodel-3D-printers en het delen van kennis draagt 123-3D.nl bij aan het toegankelijk maken van de 3D-printermarkt. Hobbyisten en zelfbouwers kunnen bij de shop terecht voor kits en onderdelen.

123inkt-directeur Gerben Kreuning heeft grootse verwachtingen voor de nieuwe webshop: “3D-printen heeft de toekomst, en wij ook! 123-3D.nl is veel meer dan een verkooppunt alleen; we gaan heel ver in het bieden van service en ondersteuning aan onze klanten. Ik heb er dan ook geen enkele twijfel over dat wij ook met 123-3D.nl marktleider gaan worden.”

123inkt.nl verkoopt al enige tijd een selectie 3D-printerartikelen op haar website met inkjet- en laserprintersupplies. In de nieuwe webshop is er meer ruimte voor een gespecialiseerd assortiment. Zo is 123-3D.nl uniek met de verkoop van Purement: een filament met antimicrobiële werking. Purement zorgt ervoor dat bacteriën niet kunnen groeien en dat deze op effectieve wijze worden geëlimineerd. Dit is een revolutionaire ontwikkeling voor het 3D-printen van o.a. speelgoed, educatiemateriaal en keukengerei. 123-3D.nl is de enige officiële dealer van het antimicrobiële filament in de Benelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.