‘3D-geprint school poppetje te duur’

3D-geprint schoolpoppetje te duur
Kinderen van de Amsterdamse basisschool Steigereiland krijgen in plaats van een traditionele schoolfoto nu een 3D-geprint schoolpoppetje mee naar huis. Maar aan dat 3D-geprint schoolpoppetje hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan, merkt Rob Koelewijn uit Lisse op.

Hij zegt tegenover de Telegraaf: “ Voor ouders die maandelijks de eindjes aan elkaar moeten knopen is dit niet zo leuk, maar zeg maar eens tegen je kind dat je het 3D-geprinte schoolpoppetje de volgende dag maar weer moet inleveren op school.”

Rob Koelewijn uit Lisse schrijft aan de Telegraaf:

“Iedereen kan zich de schoolfoto’s die elk schooljaar opnieuw werden gemaakt nog wel herinneren. Als kind was je super trots. Je ouders een stuk minder. Die foto’s kosten geld, en dat was er vroeger niet altijd.

Zelf kom ik uit een gezin met vier kinderen, en vanwege de kosten gingen de foto’s dus weer terug naar school. Vandaag de dag moeten ook veel ouders de touwtjes aan elkaar knopen.

Maar nu komen de kinderen niet meer thuis met een schoolfoto, maar met een miniatuur standbeeldje. Zeg dan maar eens dat het te duur is en ze hem weer op school mogen inleveren.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.