3D geprinte drone maakt huis schoon

3D geprinte drone maakt huis schoon

3D geprinte drone maakt huis schoon
Een 3D geprinte drone die instaat is om je hele huis schoon te maken klinkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn Wouter Nuytten (21) en Thomas Broekaert (20) uit België bezig om dit te realiseren. De AirButlr zoals deze drone in de volksmond word genoemd, is straks instaat om smerige plekken in je huis op te sporen en deze vervolgens met schoonmaakmiddelen schoon te maken.

Nuytten en Broekaert werken op dit moment nog aan de 3D geprinte drone maar zullen binnenkort hun drone gaan presenteren bij Kickstarter. Het idee achter hun zelfbenoemde ‘next-generation huishoudsters’ is ‘om mensen weer meer tijd te geven om te doen wat echt belangrijk is.

3D-geprinte drone kan gras maaien

De AirButlr zal in principe een geautomatiseerde butler worden die in staat is om huishoudelijke taken, zoals gras maaien en ramen lappen succesvol af te ronden. Bovendien zal de AirButlr zo geprogrammeerd zijn dat deze in staat is vuil op te sporen en zelf schoon te maken.

App

De makers van de AirButlr zullen ook een app ontwikkelen zoadat de gebruikers van de AirButlr ook de drone met hun smartphone kunnen bedienen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.