3D Hubs haalt miljoenen binnen

3D Hubs haalt miljoenen binnen

3D Hubs haalt miljoenen binnen
Het is feest bij het Nederlands bedrijf 3D Hubs. Het bedrijf dat gevestigd zit aan de Herengracht in Amsterdam, heeft een financiering van 3,4 miljoen euro rond gekregen met de Britse investeerder Balderton Capital.

Met deze investering wil het bedrijf gaan uitbreiden naar een kantoor in New York. Daarnaast wil het bedrijf zijn werknemersbestand uitbreiden van 20 naar 30 werknemers. Balderton Capital was overigens al een bekende van 3d Hubs.

Een kleine anderhalf jaar geleden werd 3D Hubs opgericht door de 31-jarige Bram de Zwart samen met de 29-jarige Brian Garett-Schuur. Volgens de oprichter van 3D Hubs stonden bij consumenten en kleine bedrijfjes vaak de printers niets te doen terwijl uit de markt er wel degelijk behoefte is 3D prinscapaciteit. De oprichters van 3D Hubs besloten daarom om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Wie een printopdracht heeft, kan deze bij 3D Hubs aanbieden en laten uitprinten. Volgens De Zwart komen veelal ontwerpers en architecten langs maar ook veel hobbyisten maken gebruik van 3D Hubs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.