3D Hubs maakt 3D-Printen voor studenten aantrekkelijker

3D Hubs maakt 3D-Printen voor studenten aantrekkelijk

3D Hubs maakt 3D-Printen voor studenten aantrekkelijker
Het Nederlands bedrijf 3D Hubs wil meer studenten wereldwijd betrekken in de wereld van het 3D-Printen. Het bedrijf geeft daarom een bedrag van $25.000 uit om het 3D-Printen technologie voor studenten aantrekkelijker te maken. De eerste tweeduizend studenten die zich aanmelden op de website van 3D Hubs, krijgen gratis een 3D-Print krediet van $25.

Daarnaast hoeven de studenten niet meer hun service fee terug te betalen aan 3D Hubs. Na dit aanbond, zullen studenten nog steeds een korting ontvangen van 15% op alle 3D-Prints. Het voordeel voor studenten om gebruik te maken van de diensten van 3D Hubs, is de levertijd.

Studenten

3D-Hubs wil de studenten aantrekken om van hun dienst gebruikt te kunnen maken. 3D Hubs geeft aan dat de 3D-Print binnen twee werkdagen geleverd kan zijn. Studenten kunnen hun 3D-model op een nabijgelegen printer, die is aangesloten op de 3D Hubs netwerk, afdrukken.

Het aanschaffen van een eigen 3D-Printer voor studenten is niet lucratief. De meeste huidige 3D-Printers worden verkocht voor rond de € 1000. Wel zien we steeds meer dat er goedkopere 3D-Printers op de markt worden gebracht. Het is interessant om te zien waar de kapitaalinjectie van 3D Hubs zal toe leiden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.