Ultimaker 2+

De opvolger van de succesvolle Ultimaker 2 is een moderne, nauwkeurige en betrouwbare desktop-3D-printer. Met deze printer maakt u objecten tot een formaat van 223 x 223 x 205 mm met de reeds bekende hoogwaardige eigenschappen van de Ultimaker 2. Deze 3D-printer met zijn moderne, elegante vormgeving en geïntegreerd display print met een maximale laagresolutie van 0,02 mm en een maximale printsnelheid van 300 mm/s.

Met de Open Source software Cura en het verwarmde printbed is deze printer geschikt voor PLA- en ABS-filament met een diameter van 2,85 mm. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de drukmond is de printer flexibel en print u zelfs de fijnste details, of verhoog de uitstootsnelheid. Een ding is hetzelfde gebleven bij alle Ultimaker printers: elke Ultimaker is met de hand vervaardigd en getest. Zo kan steeds een gelijke, hoge nauwkeurigheid en kwaliteit gewaarborgd blijven.
Cura Software en Ultimaker

Cura werd ontwikkeld om het meest te halen uit de Ultimaker 3D-printer. En omgekeerd. Geboren uit een open source samenwerking creëren ze samen een stabiele, betrouwbare en naadloze 3D printing ervaring.

Deze gratis innovatieve software maakt 3D printen zeer makkelijk. Beginnelingen merken dat de software alles voor hun doet, experten merken dat er een wereld van uitgebreide instellingen wacht om mee te experimenteren. Door het open source gedeelte blijven de ontwikkelaars samenwerken met de community om de ervaring nog te verbeteren. Download Cura hier gratis.