3D-printing revolutie en mooie kansen

3D-printing: revolutie en mooie kansen

3D-printing: revolutie en mooie kansen
3D-printing is een trend met een enorme belofte voor onder meer de maakindustrie en medische toepassingen, zoals protheses. Het wordt wel de belangrijkste uitvinding sinds de drukpers genoemd: de 3D-printer. Omdat hiermee de derde industriële revolutie gestalte gaat krijgen.

Dat is denk ik waarschijnlijk geen overdreven stelling. En dat vertaalt zich dit jaar ook in flink stijgende koersen. En gezien de extreme groeiverwachtingen de komende jaren voor 3D-printing biedt deze trend nog mooie kansen voor beleggers. Eigenlijk kon je er op wachten dat de koersen voor 3D-printing bedrijven flink zouden gaan oplopen, met tientallen procenten dit jaar. Dat hebben we eerder gezien namelijk.

Want vooral in de periode 2012 tot half 2014 stegen deze aandelen, met soms wel 300%. Dat was natuurlijk een beetje te ‘ver op de muziek vooruitlopen’. Zelfs een zeer snelgroeiende trend als 3D-printing kan zulke hoge ver-wachtingen niet bijhouden. En zoals je dan vaker ziet bij jonge trends ontstaat er daarna tijdelijk onzekerheid bij beleggers. Lees hier verder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.