3D Systems lanceert iSense voor de iPhone 6

3D Systems lanceert iSense voor de iPhone 6

3D Systems lanceert iSense voor de iPhone 6
Vorig jaar juni werd door het Amerikaanse 3D Systems de iSense gelanceerd. Een 3D-scanner voor op de iPad. Nu, een jaar later, lanceert 3D Systems nu ook een iSense voor op de iPhone. De scanner wordt uitgebracht voor de iPhone 6 en de iPhone 6 plus.

Om de iSense daadwerkelijk op de iPhone 6 en de iPhone 6 plus te laten passen, heeft 3D Systems een speciaal hoesje laten ontwikkelen door Cubify. Het hoesje zorgt voor contact tussen de telefoon en de 3D-scanner. Daarnaast heeft de app op de iPhone een grote update gekregen.

De app heeft een betere tracking, snelheid en full-color levendigheid. Al deze upgrades geven de iSense de mogelijkheid om een scan in ongeveer 5 tot 30 seconden te maken met een betere gebruikerservaring.

De gebruiksmogelijkheden voor de 3D-scanner zijn behoorlijk groot. De meest voor de hand liggende, van een 3D printen perspectief, is de mogelijkheid om 3D-objecten scannen voor full-color 3D-printen.

De iSense zal naar alle waarschijnlijkheid op 7 juli a.s. in de verkoop gaan. Goedkoop zal de 3D-scanner overigens niet zijn. De scanner zal 499 dollar gaan kosten. Ongeveer 442 Euro. De 3D-scanner zal te koop zijn bij Cubify.com, maar zal ook beschikbaar zijn via BestBuy.com en bhphotovideo.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.