3Doodler komt met 3Doodler printing pen voor kinderen

3Doodler komt met 3Doodler printing pen voor kinderen

3Doodler komt met 3Doodler printing pen voor kinderen
WobbleWorks, het bedrijf achter de 3Doodler printing pen, brengt dit jaar een 3Doodler op de markt die speciaal is ontworpen voor kinderen. De 3Doodler Start genoemd. Een 3Doodler printing pen is een pen waarmee 3D getekend kan worden. Het is wel opvallend dat WobbleWorks een 3Doodler voor kinderen op de markt brengt, aangezien werken met een 3Doodler best ingewikkeld is.

De makers van de 3Doodler Start richten op kinderen in de leeftijdscategorie van 8 – 15 jaar. De pen is zo ontwikkeld dat kinderen er veilig mee aan het werk kunnen. Zo is de temperatuur bij het smelten van het plastic vele malen lager dan bij 3D-printers. Via de achterkant van het apparaat breng je een gekleurde stick in de pen. Aan de andere kant komt er uiteindelijk vloeibaar plastic (PLA) uit waarmee je simpele figuren kan tekenen.

3Doodler komt met 3Doodler printing pen voor kinderen

3Doodler Start

De 3Doodler Start is een oplaadbare 3D printing pen. Een 3Doodler die volledig is opgeladen gaat tussen de 40 – 60 minuten mee. Wie door wilt blijven werken met de 3Doodler, kan dat doen middels een USB kabel die je aansluit op de pen. De pen is voor rond de 50 dollar (44,72 euro) te koop vanaf mei van dit jaar. Dat is de helft minder dan de 3Doodler printing pen 2.0 die vorig jaar januari op de markt werd gebracht. Wie overigens de pen nu al koopt via pre-order, betaald 40 dollar ( 35,78 euro).

Foto’s: WobbleWorks

2 antwoorden
 1. R.Kok
  R.Kok zegt:

  Alles van 3doodler uitverkocht
  Wilde dit kopen voor ons kleinkind als sinterklaas cadeautje maar overal wordt gezegd dat ze voor sinterklaas niet meer binnen komen

  Beantwoorden
 2. C van Hoorn-Bijkerk
  C van Hoorn-Bijkerk zegt:

  Leuk om te adverteren in boekjes van diverse speelgoed firma’s
  Kinderen het hoofd op hol brengen en vervolgens niet kunnen leveren.
  TRIEST

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.