7-jarig kind krijgt 3D-geprinte prothese op Thanksgiving

7-jarig kind krijgt 3D-geprinte prothese op Thanksgiving

7-jarig kind krijgt 3D-geprinte prothese op Thanksgiving
De 7-jarige Madelyn Regsamen uit het Amerikaanse Lynchburg, Virginia zal Thanksgiving dit jaar niet snel vergeten. Madelyn kreeg tijdens Thanksgiving een 3D-geprinte prothese cadeau van Limbitless Solutions. Een non-profitorganisatie die voortgekomen is uit E-Nable.

Limbitless Solutions

Limbitless Solutions haalde enkele maanden geleden al het nieuws door het 3D-printen van een prothese voor de 6-jarige Alex Pring. Terwijl iedereen in Amerika Thanksgiving vierde met familie en vrienden, kreeg Madelyn bezoek van Limbitless Solutions. Madelyn Regsamen werd zeven jaar geleden geboren zonder een complete linker onderarm.

Sinds september van dit jaar had Limbitless Solutions contact met de familie van Madelyn om een 3D-geprinte prothese te maken en de prothese rond Thanksgiving te overhandigen aan Madelyn en haar familie. En dat is gelukt. Omdat elke prothese die gemaakt wordt door Limbitless Solutions afgestemd moet worden op de individu, moesten zij zelf langs komen om de prothese aan te meten. Daarop besloten de mensen van Limbitless Solutions om van Florida naar Virginia te rijden.

Uit eindelijk is het team van Limbitless Solutions er in geslaagd om de prothese bij Madelyn aan te brengen en te laten werken. Hierdoor kon het team terug reizen naar Florida om vervolgens zelf Thanksgiving te vieren.

Het team van Limbitless Solutions heeft plannen om nog meer resultaten te behalen met hun prothese’s. Ook willen ze binnenkort gaan samenwerken met hogescholen om hun activiteiten uit te breiden. Om hun te blijven volgen kun je het laatste nieuws van hun ontwikkelingen vinden op hun Facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.