7-jarige jongen ontvangt 3D-geprinte Iron Man-arm

7-jarige jongen ontvangt 3D-geprinte Iron Man-arm

7-jarige jongen ontvangt 3D-geprinte Iron Man-arm
De 7-jarige Alex Pring kan zijn geluk niet meer op nadat hij zijn held The Iron Man in levende lijven mocht ontmoeten. Robert Downey Jr. die de rol vertolkt van de Iron Man, was die dag speciaal in de huid gekropen van Tony Stark (The Iron Man).

Alex werd geboren met een onderontwikkelde arm, iets waar studenten van de Universiteit van Centraal Florida een oplossing voor hadden gevonden. De studenten van de universiteit hadden namelijk voor Alex een bionische arm ontwikkeld met behulp van 3D-printing.

Om Alex te verrassen, hadden de studenten gevraagd aan Robert Downey Jr. om langs te komen en hem de arm te overhandigen. Robert Downey Jr. had zelf ook zijn eigen Iron Man-arm meegenomen. Hierdoor konden de twee samen spelen met de armen.

De bionische arm is een onderdeel van het project Limbitless Solutions wat is opgericht doorAlbert Manero. Limbitless Solutions is een technische gemeenschap gewijd aan het veranderen van levens door de innovatie van nieuwe bionische armen.

De bedoeling van Limbitless Solutions, is dat alle ontwerpen op het internet te delen is en dat iedereen in de hele wereld er vrij gebruik kan van maken. Als je graag betrokken wilt zijn bij dit bijzonder project, dan kan dat hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.