Additive Industries opent vestiging in Verenigde Staten

Additive Industries opent vestiging in Verenigde Staten

Additive Industries opent vestiging in Verenigde Staten
Additive Industries gaat een vestiging openen in Camarillo in Zuid Californië in de Verenigde Staten. De Eindhovense bouwer van industriële 3D print machines heeft de Amerikaan Shane Collins ingehuurd om de vestiging op te zetten.

Deze gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van software en met de verkoop van en service aan machines. Collins kan volgens Additive Industries worden gezien als een veteraan als het gaan om de ontwikkeling van 3D metaalprinten, die onder meer verantwoordelijk is voor een aantal standaarden.

Airbus

Additive Industries heeft in Europa al een aantal van zijn machines verkocht aan grote bedrijven als vliegtuigbouwer Airbus, autofabrikant BMW en fabrikant van auto-onderdelen GKN. Om ook in de VS aan te haken aan bedrijven die met name actief zijn in de lucht- en ruimtevaart, is de nieuwe vestiging volgens Additive Industries nodig.

De bedoeling is dat Collins een team van specialisten op het gebied van 3D metaal printen opbouwt om daarmee de markt te bedienen. Behalve de lucht- en ruimtevaart hoopt Additive Industries zijn Metalfab1 machines ook te verkopen aan de auto en medische industrie. De Metalfab1 is volgens het bedrijf de enige machine die volautomatische 3D metaalprinters, die werken in een poederbed, met nabewerking van de onderdelen maakt. De bedoeling is dat in de nieuwe vestiging in Camarillo een machine komt te staan om daarmee demonstraties te geven.

(Bron: ED)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.