Adorn 3D Printing pen print make-up

Adorn 3D Printing pen print make-up

Adorn 3D Printing pen print make-up
3D-printen en scannen heeft inmiddels de weg gevonden in verschillende industrieën, van medische toepassingen tot aan mode en accessoires. Sinds kort is daar een nieuwe industrie bij gekomen: De cosmetica-industrie stapt namelijk ook in het 3D-printen en 3D-scannen. Een Brits bedrijf brengt een 3D Printing pen op de markt die in staat is om make-up te kunnen 3D-printen.

De Adorn 3D Printing pen belooft je huidkleur exact te kunnen laten matchen met de pen. Om de Adorn 3D Printing pen te gebruiken moet je de pen tegen je wang aan houden om een scan te kunnen laten maken van je huid. De pen detecteert je huidkleur en mixt een tint die perfect past bij jouw huid. Als de Adorn klaar is kun je met één druk op de knop een kleine hoeveelheid make-up printen en dit kun je vervolgens aanbrengen.

75.000 tinten printen

De Adorn 3D Printing pen kan volgens de makers van de pen ongeveer 75.000 tinten printen en is de pen geschikt voor elke huidsoort. De pen heeft een oplaadbare batterij die enkele weken meegaat. Een nieuwe cartridge heb je al vanaf twee tientjes. De Adorn 3D Printing pen kost rond de 254 euro maar wie hem nu al besteld betaald slechts rond de 126 euro.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.