Aldi verkoopt 3D-printers

Aldi verkoopt 3D-printers

Aldi verkoopt 3D-printers
De Duitse supermarktketen Aldi verkoopt vanaf nu ook 3D-printers. Althans in Australië worden de 3D-printers verkocht. Een complete 3D-printer bij de Aldi kost 499 Australische Dollar (€ 320) en zijn in beperkte periode te koop in de supermarkten.

De 3D-printer, die gemaakt is door de Australische fabrikant Cocoon Create, komt compleet met software en filament (PLA) van tien meter. Voor rond de 34 Australische Dollar kunnen klanten filament kopen van 1 kilo. Het filament is in verschillende kleuren te koop.

De Cocoon Create 3D-printer heeft en relatief klein bouwvolume van 200 x 200 x 180mm en kan op maximaal 260°C printen. Daarnaast kan er met verschillende soorten filament worden geprint. Naast PLA kan er worden geprint met ABS, PVA en HIPS. Daarnaast heeft de 3D-printer een USB aansluiting en kan er worden gewerkt met een SD kaart. De snelheid van de 3D-printer kan worden ingesteld op 10-70mm per seconde.

3D printing pen

Naast de 3D-printer bij de Aldi, kunnen klanten ook een 3D printing pen aanschaffen. Deze 3D-printing pen kost ongeveer 79 Australische dollar. Er kan zowel met PLA als ABS worden gewerkt met de 3D printing pen. De 3D printing pen heeft een nozzle met een diameter van 0,7mm.

cocoon-create-3d-printing-pen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.