Also wordt distributeur Builder 3D-printers

Also wordt distributeur Builder 3D-printers

Also wordt distributeur Builder 3D-printers

Also Nederland
gaat de distributie verzorgen voor Builder 3D Printers. Deze fabrikant van 3D-printers is van Nederlandse origine en is gevestigd in Noordwijkerhout. Builder 3D Printers wordt naar eigen zeggen in meerdere studies en vergelijkende onderzoeken geprezen om kwaliteit en solide technologie.

Het product onderscheidt zich volgens de firma op basis van betrouwbare kwaliteit en de zogenaamde dual-feed extruder. De productlijn omvat desktopmodellen en eindigt bij industriële stand-alone 3D productiemodellen.

Toepassingen

De 3D printermarkt is een sterk groeiende markt en zal volgens het bedrijf uit Noordwijkerhout een belangrijke rol gaan spelen in toekomstige productieprocessen. Voor nu richt Builder 3D printers zich vooral op educatie en industriële toepassingen. ‘Door het toevoegen van een leverancier zoals Builder 3D Printers, onderstreept Also Nederland zijn strategie om klanten steeds vernieuwende concepten en productgroepen te kunnen bieden’, aldus Erik de Boer, director purchase & product management bij Also.

Achtergrond

Het Zwitserse ict-distributieconcern Also behaalde in 2015 een omzet van 7,8 miljard euro. De nettowinst bedroeg 62,9 miljoen euro. Bij de firma werken zo’n 3600 mensen die werkzaam zijn in vijftien Europese landen. De activiteiten van Also zijn te verdelen in drie hoofdpijlers: supply (77 procent van de omzet), solutions (20 procent) en services (3 procent).

In Nederland is het bedrijf sterk vertegenwoordigd sinds de overnames van ict-distributeur Actebis en printerdistributeur Alpha (tegenwoordig Also International geheten). Deze twee bedrijven zijn in Nijmegen gevestigd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.