Apple komt met 3D-printer voor thuisgebruik

Apple komt met 3D-printer voor thuisgebruik

Apple komt met 3D-printer voor thuisgebruik
Een nieuwe speler dient zich aan op de markt voor 3D-printers. Niemand minder dan Apple wil binnenkort de markt gaan betreden met hun eigen 3D-printer. Het bedrijf heeft enkele dagen geleden een nieuw patent geregistreerd voor hun eigen 3D-printer die bedoeld is voor thuisgebruik.

Apple heeft in het patent een apparaat opgenomen waarmee het mogelijk is om je eigen objecten te maken in verschillende kleuren door het gebruik van twee verschillende printkoppen. Je levert een 3D-model aan en de 3D-printer zal vervolgens aan de slag gaan.

Natuurijk bestaan deze 3D-printer al, maar volgens Apple zijn deze vaak voor professioneel gebruik en zijn ze te duur in aanschaf. Opmerkelijk is het wel dat juist Apple komt met een 3D-printer. Het bedrijf staat er bekend om dat ze graag willen dat je hun eigen producten zoveel mogelijk gebruikt.

In het patent omschrijft Apple verder dat het mogelijk moet zijn om met hun 3D-printer alledaagse objecten te kunnen printen. Apple geeft als voorbeeld dat het mogelijk moet zijn dat mensen hun eigen speelgoed kunnen gaan 3D-printen. 3D-modellen zouden bij bedrijven gekocht kunnen worden, waarna het product zelf thuis gemaakt wordt.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.