Brits bedrijf 3D print elektrische gitaren

Brits bedrijf 3D print elektrische gitaren

Brits bedrijf 3D print <strong>elektrische gitaren” width=”710″ height=”414″ class=”alignnone size-full wp-image-338″ /><br />
De Nieuw-Zeelander <a href=Olaf Diegel is in de wereld van het 3D printen voorloper als het gaat om het maken van instrumenten die uit de 3D printer komen. Zo heeft Diegel in het verleden al een uitgelegd hoe je een gitaar kunt maken met behulp van een 3D printer. Zijn meest recente instrument uit een 3D printer is een saxofoon.

Veel mensen en bedrijven zijn geïnspireerd door Diegel. Zo ook het bedrijf Customuse uit Londen. Dit Brits bedrijf maakt met behulp van 3D printers elektrische gitaren. Het bedrijf verkoopt de gitaren voor 1500 Britse ponden. Ongeveer 1895 euro.

Elektrische gitaren 3D-printen

Het idee om elektrische gitaren te gaan 3D printen, kwam door oprichter Mahdi Hosseini. Hij wilde namelijk elektrische gitaar leren spelen. De vriendin van Hosseini wilde aanvankelijk een unieke elektrische gitaar voor hem kopen, maar waarschijnlijk had zij een te dure smaak voor elektrische gitaren.

Customuse heeft de ambitie om de 3D geprinte elektrische gitaren tegen een betaalbare prijs te verkopen en het leveren van de gitaren zal volgens het bedrijf ongeveer veertien dagen duren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.