Caden 's werelds eerste 3D-geprinte film

Caden: ’s Werelds eerste 3D-geprinte film

Caden 's werelds eerste 3D-geprinte film
Het Britse iMakr, een 3D-Printing winkel, werkt op dit moment samen met een groep onafhankelijke groep filmproducenten om te helpen aan hun science fiction film: Caden. Het gaat om ’s werelds eerste film die gemaakt is met uitsluitend 3D-geprinte rekwisieten en accessoires.

De filmmakers hebben een crowdfunding campagne op Indiegogo gelanceerd en zijn op zoek naar aanvulling op hun budget met rekwisieten ontworpen door iMakr en My Mini Factory gebruikers. De film Caden gaat over een eenzaam 9-jarig jongetje dat leeft in Londen. De film speelt zich af in het jaar 2044. In het geheim is het kind bezig om met behulp van bioprints een duplicaat van zichzelf te maken.

Aanvankelijk was het kind opzoek naar een metgezel, maar de replica van zichzelf heeft een afschrikwekkend effect waar hij en zijn familie zal mee moeten leren omgaan. De korte sci-fi film kijkt naar een wereld waar we exacte duplicaten van ons zelf hebben en wat voor gevolgen dit met zich mee zou kunnen brengen.

Caden sci-fi film

Omdat Caden een sci-fi film is, vergt het veel tijd om de effecten te maken evenals de praktische rekwisieten die op de toekomst lijken. Hier is waar de gemeenschap van My Mini Factory aan bod komen. De filmmakers roepen hier de hulp in om 3D-geprinte rekwisieten te maken. De producenten van Caden zijn ook op zoek naar rekwisieten voor een eetkamer, een keuken en slaapkamer van het kind. Ze zijn ook op zoek naar futuristische gadgets zoals telefoons en tablets.

Foto: Caden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.