CEO: Over 20 jaar heeft iedereen een 3D-printer

CEO: Over 20 jaar heeft iedereen een 3D-printer

CEO: Over 20 jaar heeft iedereen een 3D-printer
Consumenten lopen nog niet warm voor het aanschaffen van een eigen 3D-printer. Toch gaat daar verandering in komen volgens Simon Shen, CEO XYZPrinting. Hij verwacht een nieuwe revolutie binnen het 3D-printen. Dit gaat volgens Shen ervoor zorgen dat iedereen in de toekomst over een eigen 3D-printer beschikt.

“Ik geloof dat iedereen in de toekomst zal beschikken over een eigen 3D-printer thuis, op kantoor en in fabrieken” vertelt Chen in een exclusief interview met TechCrunch. “ Net zoals zelfrijdende auto’s, zullen 3D-printer over 20 jaar overal aanwezig zijn”. Chen gelooft niet dat de 3D-printing industrie op een dood spoor zit. Hij verwacht een nieuwe ‘technological shakeup’ om consumenten enthousiast te krijgen.

Chen denkt dat bij de nieuwe evolutie van de 3D-printers de printers makkelijker zijn te bedienen, goedkoper zullen worden en dat de printers in staat zullen zijn om sneller de print opdrachten kunnen uitvoeren. Niet meer wachten op een 3D-print van vier tot zes uren duurt maar 40 tot 60 minuten zal duren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.