Chinees bedrijf 3D Print 10 huizen binnen een dag

Chinees bedrijf 3D Print 10 huizen binnen een dag

Chinees bedrijf 3D Print 10 huizen binnen een dag
3D Printers zijn niet meer weg te denken in deze maatschappij. De mogelijkheden die de verschillende 3D Printers hebben om te printen zijn overweldigend. Wat dacht je van het 3D Printen van complete vogelhuizen of een prothese voor een kind dat zonder rechter arm is geboren of 3D geprint ijs. Het zijn enkele voorbeelden van het gebruik van een 3D Printer.

Maar het bedrijf WinSun Decoration Design Engineering Co uit China heeft een 3D Printer die binnen een dag 10 huizen kan printen. De huizen die geprint worden zijn van gerecycled martiaal gemaakt. Elke 3D geprint huis heeft een oppervlakte van 60m² en kost ongeveer rond de $4800. Hoewel het idee niet uniek is om een huis te 3D Printen, is de variant van de Chinezen wel de snelste en de goedkoopste.

Grachtenpand

Ook in Nederland wordt er een huis gemaakt met behulp van een 3D Printer. In Amsterdam wordt er al enige tijd gebouwd aan een compleet grachtenpand. De printer die in Amsterdam staat, is gemaakt in een omgebouwde zee-container. De duur van de bouw van het grachtenpand zal na alle waarschijnlijkheid 3 jaar in beslag nemen.

Foto: WinSun Decoration Design Engineering

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] het meest bekend als het gaat om het 3D-printen van huizen. Het bedrijf printe vorig jaar augustus 10 huizen binnen 24 […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.