Chocolade printen met 3Drag printer

Chocolade printen met 3Drag printer

Chocolade printen met 3Drag printer
Chocolade is het meest populaire product als het gaat om het 3D-printen van voedsel. Er zijn al verschillende bedrijven en organisaties die zich bezig houden met het 3D-printen van chocolade. Sinds kort heeft het Italiaanse bedrijf Open Electronics de markt van het 3D-printen van voedsel ook betreden.

Het bedrijf brengt geen speciale 3D-printer op de markt om er voedsel mee te printen maar een speciale extrude die gemaakt is om chocolade mee te printen. Maar het bedrijf garandeert dat er ook ander soorten voedsel geprint kunnen worden. Open Electronics heeft de extrude voor de 3Drag printer. De extrude is te koop voor een bedrag van 145,90 euro.
chocolade-3D-printer-extruder-3drag
Op de website van Open Electronics wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de extrude moet plaatsen om er chocolade mee te printen. Het printen van de chocolade heeft een temperatuur van tussen 32 ° en 33 ° C. Het enge probleem met het printen, en dat geldt over het algemeen met het printen van chocolade, is dat de temperatuur van de chocolade te langzaam afkoelt.

Bekijk hieronder de 3D-printer in actie als chocolade printer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.