Documentaire Print The Legend te zien bij Netflix

Documentaire Print The Legend te zien bij Netflix

Documentaire Print The Legend te zien bij Netflix
De langverwachte documentaire Print The Legend gaat eindelijk in première. En wel op vrijdag 26 september a.s. Print The Legend zal online te zien zijn op Netflix.

Print The Legend is een documentaire die een kijkje in de keuken neemt bij Amerikaanse pioniers op het gebied van 3D Printen. Het gaat om merken op het gebied van 3D printen als MakerBot, 3D-Systems en Stratasys.

Ondanks dat de documentaire nog niet is uitgebracht, hebben de makers van de documentaire, Luis Lopez en J. Clay Tweel, al hun eerste prijs in de wacht gesleept. De twee documentaire-makers Speciale Jury Recognition Award voor hun verhaal. Het doel van de documentaire is te laten zien hoe de jonge technologie van het 3D Printen is uitgegroeid tot een serieuze business.

3D geprint pistool

Naast de bedrijven die in de documentaire aan bod komen, hebben de makers ook Cody Wilson aan bod laten komen. Voor vele mensen misschien een onbekende naam, maar in Amerika wordt Wilson als extreem gevaarlijk gezien. Cody Wilson is namelijk de eerste persoon in de wereld die het gelukt is om met behulp van een 3D printer een werkende pistool te printen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.