Eigen 3D-ontwerpen printen in JackLab DNK via 3D Hubs

Eigen 3D-ontwerpen printen in JackLab DNK via 3D Hubs

Eigen 3D-ontwerpen printen in JackLab DNK via 3D Hubs
Het JackLab van De Nieuwe Kolk in Assen is vanaf nu aangesloten bij 3D Hubs. Dit betekent dat iedereen gemakkelijk zijn of haar 3D-ontwerpen kan laten printen in het JackLab.

Handig wanneer je thuis niet direct toegang tot een 3D-printer hebt. Vanuit huis kan alles geregeld worden en het ontwerp ligt binnen maximaal vijf werkdagen geprint klaar in DNK. In het JackLab van DNK staan maar liefst vier geavanceerde 3D-printers waar iedereen via 3D Hubs, een marktplaats voor 3D-printservices, gebruik van kan maken. Iedereen in de buurt van Assen en omgeving kan zo gemakkelijk zijn of haar eigen 3D-ontwerpen laten printen in DNK.

Upload het ontwerp op www.3DHubs.com, kies kleur en materiaal, selecteer Assen als locatie, laat jouw ontwerp printen en haal het op zodra je bericht krijgt dat het ontwerp geprint is. Dit gebeurt binnen maximaal vijf werkdagen.

Kinderen en volwassenen

In het JackLab worden voor zowel kinderen als volwassenen 21e-eeuwse vaardigheden toegankelijk gemaakt. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld 3D-objecten ontwerpen en printen of lasersnijden. Kinderen kunnen met nieuwe technieken zoals LegoWeDo, Little Bits en virtual reality spelenderwijs leren hoe 21e-eeuwse vaardigheden werken.

Naast de inloopmomenten en op afspraak het JackLab bezoeken, kan men ook deelnemen aan workshops en er zijn verschillende mogelijkheden voor groepen, kinderfeestjes en scholen.

(Bron: AsserCourant)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.