Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Canon 3D in the picture

7 november 2017@09:00 -13:00

- Gratis
Canon 3D in the Picture

Canon Nederland organiseert dinsdag 7 november 2017 het evenement ‘3D in the picture 2017’ op haar hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Tijdens het evenement wil Canon bezoekers de kracht van 3D-toepassingen laten ervaren en hen de uiteenlopende mogelijkheden van 3D-printing laten ontdekken. Canon organiseert het evenement in samenwerking met haar 3D-printing partners FARO Benelux, Shapeways, Cad2Reality Design8.

3D

‘3D in the picture’ richt zich op organisaties die willen weten hoe zij met 3D-toepassingen hun dienstverlening en productaanbod kunnen professionaliseren, en op ondernemingen die op dat gebied al iets verder zijn en interesse hebben in speciale, innovatieve mogelijkheden van 3D-printen. Op het programma staan zaken als een uitleg en demonstratie met verschillende 3D-scantechnieken van bestaande objecten, het optimaliseren van 3D-ontwerpen met modeling & render software, en de voor- en nadelen van zelf printen of uitbesteden.

Praktijkvoorbeelden
Wilco Verheij, directeur Industrial Production Solutions van Canon Nederland, zal de bezoeker meenemen in wat de toegevoegde waarde van 3D voor hun onderneming kan betekenen. Ervaringsdeskundigen als Stefan Rick (Shapeways) en Marnix van der Wolk (FARO Benelux) komen aan het woord om bezoekers te inspireren met praktijkvoorbeelden. Tijdens verschillende inspiratiesessies en demo’s kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met experts op het gebied van 3D-scannen, CAD-softwaretoepassingen, 3D-visualisatie en 3D-printen.

Gegevens

Datum:
7 november 2017
Tijd:
09:00 -13:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://go.canon-europe.com/NL-3D-event

Locatie

Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
s-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5216 TV Nederland
+ Google Maps