JackLab DNK

De wereld verandert voortdurend. Wat gisteren bijzonder en nieuw was, is morgen alweer heel gewoon geworden. Wie mééverandert begrijpt meer van de wereld en dat maakt je leven leuker! Bovendien heb je het soms ook nodig om te weten wat er speelt. Wat is er fijner dan een high tech proeftuin waarin je voortdurend nieuwe dingen leert? In het spannende JackLab kom je ontdekken, proeven, leren en maken! In het laboratorium van Professor Jack is dat altijd leuk. Af en toe kijkt onze superheld zelf ook even om het hoekje. Hij zet je aan om je creativiteit te gebruiken en je talenten te ontdekken. Doe mee en begrijp meer van de wereld!

Waarom en voor wie?
De kennis die Professor Jack opdoet tijdens zijn nachtenlange uitvindsessies houdt hij niet voor zichzelf. Hij wil zijn nieuwe skills met jou delen! Bovendien kun jij hem helpen om hem in zijn digitale wereld verder te helpen. Dat doe je in tien verschillende workshops. Er valt dus iets te kiezen, afhankelijk van je leeftijd en je interesse.

Er zijn workshops voor leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs. Het JackLab is bij uitstek geschikt om een origineel kinderfeestje of een groepsuitje 2.0 (ook voor bedrijven) te organiseren. Op woensdag- en zondagmiddagen kun je er zelf terecht om alleen of samen met je vrienden aan de slag te gaan! (Bron: bibliotheek Assen)