Glowforge breekt record met 3D-laserprinter op Kickstarter

Glowforge breekt record met 3D-laserprinter op Kickstarter

Glowforge breekt record met 3D-laserprinter op Kickstarter
Het Amerikaanse Glowforge uit Seattle starte dertig dagen geleden met een Kickstarter-campange om geld in te zamelen voor hun 3D-lasterprinter Glowforge. Het bedrijf had rond de 100.000 dollar nodig om de productie te kunnen starten, maar het pakte anders uit.

Binnen dertig dagen stond de teller namelijk al op ruim zevenentwintig miljoen dollar. Glowforge verbrak hiermee het oude record van Pebble Time die met hun campagne twintig miljoen dollar ophaalde. De makers van de Glowforge staan versteld van de populariteit van hun 3D-laserprinter omdat de markt van 3D-printers voor particulieren nog niet echt van de grond lijkt te komen.

De 3D-laserprinter van Glowforge heeft veel weg van een laser cutter, maar het apparaat heeft veel meer mogelijkheden. De printer kan snijden in bestaande materialen, of dat nu leer, hout of chocolade ism het is allemaal mogelijk. Zelfs je laptop kun je voorzien van een mooie versiering.

De eerste printers hoopt het bedrijf begin volgend jaar op de markt te brengen. De 3D-laserprinter van Glowforge zullen rond de 3995 dollar kosten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.