Greg Kress nieuwe CEO 3D-printmarktplaats Shapeways

Greg Kress nieuwe CEO 3D-printmarktplaats Shapeways

Greg Kress nieuwe CEO 3D-printmarktplaats Shapeways
3D-printmarktplaats en servicebureau Shapeways heeft een nieuwe CEO. Greg Kress is de nieuwe topman van het van oorsprong Nederlands bedrijf Shapeways. Greg Kress volgt mede-oprichter van Shapeways Peter Weijmarshausen op die zijn taken als CEO in september van vorig jaar neerlegde. Aan Greg Kress de taak om het platform te verbreden door onder andere klanten meer support te bieden.

Shapeways wil bedenkers van de producten beter ondersteunen vanaf de conceptfase van het idee via het design tot en met verpakken en sales. Verder wil het bedrijf zich verbreden door andere productieservices aan te bieden dan alleen 3D-printen.

10 miljoenste 3D-print

Shapeways nadert binnenkort een magische grens. Het bedrijf verwacht de 10 miljoenste 3D-print te zullen maken. Elke maand worden er rond de 140.000 ontwerpen geupload naar de servers van het bedrijf. In het officieel persbericht zegt de kersverse CEO Kress “ Ik verheug me erop om Shapeways’ visie om een compleet end-to-end platform te creëren, versneld te verwezenlijken”.

Kress brengt meer dan vijftien jaar relevante ervaring met zich mee voor het bedrijf, met een ambitieuze groei van een internationaal softwareplatform naar Sales, Marketing, Supply Chain en Manufacturing bij GE. Zijn laatste functie was COO van Open Education, een online opleidingsplatform in meer dan 25 landen met ruim 400.000 studenten. Het bedrijf is momenteel een van de grootste 3D printservicebureaus in de wereld.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.