Grootste 3D-printer in Europa staat in Ede

Grootste 3D-printer van Europa staat in Ede

Grootste 3D-printer van Europa staat in Ede
Van telefoonhoesje tot pop of machientje met heuse radartjes, bij 3D Worknet kunnen ze producten in één keer in zijn geheel printen. De 3D-techniek neemt wereldwijd een enorme vlucht. De open dag voor een kijkje in de keuken aan de Maxwellstraat 21 is op 12 februari.

Sinds drie jaar investeert de Edese firma Asagi Capital in het bedrijf. 3D Worknet is het grootste bedrijf in Nederland op het gebied van 3D-printen. ,,We leveren wereldwijd, van Hongkong tot San Francisco”, zegt commercieel directeur Gertjan van de Glind.

,,We zijn een hitec bedrijf. We gebruiken de 3D-printtechniek voor professionele toepassingen, van de speelgoedbranche tot machine-onderdelen. Het bijzondere van 3D-printen is dat je zonder een patrijs of mal met het uploaden van een 3D-tekening een product kunt printen.”

Tot nu toe werd het veel toegepast op prototypes, maar het Edese bedrijf trekt dit veel breder. ,,We kunnen elk product uniek maken. Zo kunnen we telefoonhoesjes per stuk een persoonlijk uiterlijk geven met een kleine wijziging, bijvoorbeeld met je naam erop.” Lees hier verder

Foto:Gertjan van de Glind

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.