Hans Fouche verkoopt Cheetah 3D-printers

Hans Fouche verkoopt Cheetah 3D-printers

Hans Fouche verkoopt Cheetah 3D-printers
Wie de afgelopen tijd wel eens een bezoek bracht aan 3D Printing Club, is vast wel eens één of meerdere artikelen tegen gekomen over de Zuid-Afrikaan Hans Fouche. Fouche is de maker achter de Cheetah 3D-printer. Deze printer is in tegenstelling tot andere 3D-printers, instaat om grote objecten te kunnen 3D-printen.

Met behulp van deze bijzondere 3D-printer, heeft Fouche al verschillende unieke producten geprint. Zo heeft Fouche met de Cheetah 3D-printer al eens een werkende grasmaaier geprint, een stofzuiger die ook als bloemenvaas gebruikt kan worden en het meeste recente zijn de schoenen die met de 3D-printer gemaakt zijn.

Het voordeel van de Cheetah 3D-printer is niet alleen dat de printer grote objecten kan printen, maar ook dat het printen in zeer kortte tijd voltooid kan worden. Zo duurde het printen van de grasmaaier slechts negen print uren. Een gemiddelde 3D-printer zou hier enkele dagen over doen.

Voor mensen die graag zo’n 3D-printer willen hebben, is er nu goed nieuws. Hans Fouche gaat namelijk dit soort 3D-printers verkopen. Voor een bedrag van rond de 8700 dollar, ongeveer 7628 euro, kun je een Cheetah 3D-printer aanschaffen. Dit is exclusief BTW. De levertijd van de Cheetah 3D-printer bedraagt rond de vier weken. Hans Fouche heeft aangegeven dat de 3D-printer ook internationaal verscheept zullen worden.

Wie een Cheetah 3D-printer aanschaft, kan voor één dag gratis les krijgen van Fouche bij hem thuis in Zuid-Afrika plus gratis support via de telefoon voor een maand lang en gratis e-mail support voor een jaar. De kunststof korrels waarmee geprint wordt, kan volgens Fouche per 25 kilo worden aangeschaft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.