ndustry ontwerpt 3D geprinte fiets

Industry ontwerpt 3D geprinte fiets

Industry ontwerpt 3D geprinte fiets
Het Amerikaans bedrijf Industry uit Portland heeft in samenwerking met Ti Cycles een fietsframe van titanium gemaakt met behulp van de 3D Printer. Het bedrijf deed mee aan het Bike Design Project. Een project waar vijf verschillende bedrijven aan mee deden om de perfecte stadsfiets te ontwerpen.

De fiets van Industry is gekoppeld aan de app My Bike. Deze app waarschuwt de gebruiker wanneer de fietslamp vervangen moet worden of wanneer er problemen zijn met de remmen van de fiets. Voor de fiets, die de naam Solid draagt, heeft Industry ook nog andere software voor de fiets. Discover My City zorgt ervoor dat de fietser naar de meest trendy buurten in Portland wordt gebracht en met de suggesties waar je het beste kunt eten in die buurten.

Winnaar

Naast Indystry doen aan deze wedstrijd nog vier bedrijven mee bij het ontwerpen van de perfecte stadsfiets. Van de winnende fiets zullen er een kleine selectie van honderd fietsen worden uitgebracht en volgend jaar zal de winnende fiets in de winkels worden verkocht.

Foto: Industry

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.