Kunstenaar maakt 3D-geprinte replica van bom WO II

Kunstenaar maakt 3D-geprinte replica van bom WO II

Kunstenaar maakt 3D-geprinte replica van bom WO II
De Amerikaanse kunstenaar Jim Caruso uit New Jersey heeft met een 3D-Printer een replica gemaakt van een Amerikaanse bom uit de Tweede Wereld Oorlog. Op de website van NJ.com vertelt Caruso dat hij deze replica bom heeft gemaakt, omdat hij van “oude spullen” uit de Tweede Wereld Oorlog houdt.

Naast de 3D-geprinte bom heeft Caruso nog verschillende spullen uit de Tweede Wereld Oorlog. Maar het meest trotse is hij op zijn 3D-geprinte bom. Mensen hoeven niet te vrezen dat de bom zal ontploffen. De bom is zo gemaakt, dat dit niet mogelijk is.

Om de replica bom te printen heeft Caruso gebruik gemaakt van verschillende handleiding die hij op het internet had gevonden. Na enige moeite met de software en de 3D-Printer, lukte het Caruso toch om de onderdelen van de bom stuk voor stuk te printen.

Na een paar dagen had de kunstenaar 15 verschillende stukken van de bom die hij zelf in elkaar heeft moeten lijmen om de bom zo authentiek mogelijk moet laten lijken op een echte bom uit de Tweede Wereld Oorlog.

Foto: Jim Caruso

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.