Leapfrog organiseert workshops 3D-printen

Leapfrog organiseert workshops 3D-printen

Leapfrog organiseert workshops 3D-printen
Voor bedrijven die nog niet goed weten, hoe een 3D printer werkt, organiseert het Nederlandse Leapfrog 3D-printers een gratis workshop. Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe zij verschillende 3D-printers kunnen bedienen en welke waarde het voor hen kan opleveren. De eerstvolgende workshop zal plaatsvinden op 18 december 2014.

Bij deze workshops kan men bijvoorbeeld denken aan het tegengaan van downtime, reduceren van kosten en stimuleren van snelheid van de fabricage van ge3dprinte prototypes of zelfs ‘finished parts’. Ook wordt er anders aangekeken tegen conventionele ontwerpgrenzen.

Focus op engineering

3D-printen is voor bijna elke sector toepasbaar, daarbij groeide het aanbod 3D-printers enorm afgelopen die jaar en is het tijdperk, waarbij je nog met één type 3D printer de complete markt kan bedienen voorbij. Leapfrog heeft daarom anderhalf jaar geleden besloten om de focus te leggen op engineering met de Xeed 3D printer.

Als relatief klein bedrijf moet je vernuftig te werk gaan om de internationale strijd aan te kunnen met de 3Dsystems en Stratasysen van deze wereld, laat accountmanager Frank Valkenburg weten. Mede daarom hebben wij onze eigen klanten, waaronder grote concerns, maar ook zelfstandige engineers met een bak aan ervaring, gevraagd om input te leveren tijdens de ontwikkeling van de Xeed en zij hebben ons met vaak veel enthousiasme en passie intensief voorzien van waardevolle feedback. Lees hier verder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.