MakerBot gaat problemen printkop verhelpen

MakerBot gaat problemen printkop verhelpen

MakerBot gaat problemen printkop verhelpen
Het Amerikaanse MakerBot heeft een nieuwe printkop op de markt gebracht voor hun 3D-printers. Aanleiding voor de nieuwe printkop kwam nadat het bedrijf tientallen klachten binnen kreeg van gebruikers van de MakerBot 3D-printers die klaagden dat de printkop, de Smart Extruder, te snel sleet en vaak kapot ging. Daarom heeft MakerBot een nieuwe printkop uit gebracht: De Smart Extruder+.

De nieuwe Smart Extruder+ is ontworpen voor de vijfde generatie MakerBot 3D-printers. De Smart Extruder+ is door het bedrijf uitgebreid getest en is een stuk beter dan de Smart Extruder. De printkop werkt op de MakerBot Replicator, Replicator Mini en de Replicator Z18.

De Smart Extruder+ is ontworpen om het 3D-printen makkelijk te maken voor gebruikers. Net zoals de voorganger dat deed, geeft de printkop aan wanneer het materiaal op raakt en zal vervolgens het printproces pauzeren. De printkop is ook zo gemaakt dat het instaat is gebruikers op de hoogte stellen door een pushbericht te sturen via een mobiele app. De Smart Extruder+ is al te koop en kost rond de 200 dollar. Ongeveer 184 euro.

Teleurgesteld

Ondanks dat MakerBot de Smart Extruder+ heeft uitgebracht, zijn er velen die het vertrouwen in het bedrijf zijn kwijt geraakt. MakerBot kreeg in de zomer van 2015 een zogenoemde class action suit, die het bedrijf er van beschuldigd dat het van de problemen afwist en dit bewust verzweeg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.