MakerPoint opent vestiging in Harlingen

MakerPoint opent vestiging in Harlingen

MakerPoint opent vestiging in Harlingen
MakerPoint heeft sinds enkele dagen een nieuwe vestiging geopend in het Friese Harlingen. Makerpoint is een winkel waar je terecht kan voor 3D-printers, 3D-materialen, 3D-software, 3D-scanners en 3D geprinte lifestyle producten. De winkel in Harlingen zal gerund worden door Trijntje Teerhuis van Tryn 3D Printing.

Bij MakerPoint ben je verzekerd van lage online prijzen en de persoonlijke ondersteuning en service van een moderne winkel.Teerhuis kreeg regelmatig de vraag of ze naast het produceren van 3D-prints ook advies en lezingen over de juiste productiewijze en 3D-printers kan leveren, kwam ze in contact met de MakerPoint organisatie. Als snel bleek dat beide partijen elkaar goed aanvullen en ondersteunen.

Teerhuis is ruim vier jaar actief in de wereld van 3D-printing en heeft veel ervaring om consumenten en bedrijven te adviseren op het gebied van 3D-printen en 3D-printers.
Geïnteresseerden in de MakerPoint vestiging in Harlingen kunnen terecht op de Zuiderhaven 73. Wel is het zo dat je op maandag, dinsdag en woensdag alleen op afspraak terecht kunt bij de MakerPoint in Harlingen.

Donderdag en vrijdag is MakerPoint in Harlingen open van 10:00 tot 17:30. Dat geldt ook voor de eerste zaterdag van de maand. Op andere zaterdagen kun je alleen op afspraak langs komen.

Naast Harlingen heeft MakerPoint nog drie andere vestigingen in Nederland. Het bedrijf heeft een vestiging in Arnhem, Eindhoven en in Maastricht.

Foto: MakerPoint

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.