atum3D verhuisd naar nieuw hoofdkantoor

Nieuw hoofdkantoor atum3D in Gouda

Nieuw hoofdkantoor atum3D in Gouda
Het Nederlandse 3D-printbedrijf atum3D is sinds kort verhuist naar een nieuwe locatie. Het bedrijf heeft zich gevestigd in Gouda. CEO van atum3D, Tristram Budel, bestempeld deze verhuizing als mijlpaal voor het bedrijf doordat zij vanuit hun nieuwe locatie klanten veel beter kunnen ondersteunen.

“Onze onlangs geïntroduceerde Industry Excellence Packs bevatten specifieke combinaties van alles productontwerpers, industriële productiepartijen, tandtechnische laboratoria of juweliers moeten vanaf het begin profiteren van de modernste additive manufacturing “, legt Budel uit.

Hij benadrukt de ambitie van atum3D om het gemakkelijk te maken voor zijn klanten. “Daarom zijn deze integrale oplossingen gebaseerd op onze industriële DLP Station 5, verder gaan dan alleen de verzending van dozen en omvatten volledige training en diensten opties. Ons nieuwe hoofdkantoor zal veel betere faciliteiten omvatten voor klanten, partners en personeel “voegt hij eraan toe.

Budel legt het belang van deze mijlpaal uit. “Vanwege de toenemende wereldwijde interesse in atum3D-producten en nieuwe en uitbreidende partnerschappen, hadden we bijna geen ruimte meer op onze vorige locatie. We vinden het belangrijk om onze gasten te verwelkomen op een locatie die vergelijkbaar is met de kwaliteit die we waarderen in onze producten. Met dit nieuwe hoofdkantoor kunnen we dit “, zegt hij.

16 maanden

Slechts 16 maanden geleden introduceerde het in Nederland gevestigde atum3D zichzelf in de wereld van additive manufacturing op de formnext-beurs in Frankfurt, Duitsland. Vanaf dat moment staat atum3D staat bekend om zijn zeer nauwkeurige, snelle en open platform DLP-oplossingen en maakte een indrukwekkend groeiscenario door.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.