Nieuwe 3Doodler 3D-printing pen 2.0

Nieuwe 3Doodler 3D-printing pen 2.0

Nieuwe 3Doodler 3D-printing pen 2.0
Er is geen beter moment om tijdens de gadgetbeurs CES de nieuwe versie van één van de meest consumentgerichte producten in het gehele 3D-printen te presenteren. 3Doodler, het 3D-printen (of 3D tekenen) pen, krijgt een complete make-over met de nieuwe 2.0. De vernieuwde 3Doodler werd deze week gelanceerd op Kickstarter.

Van de vorige editie van de 3Doodler 3D-printing pen, werden er wereldwijd 100.000 stuks verkocht. Een van de redenen waarom de eerste 3Doodler zo goed is ontvangen door consumenten, komt door de prijs van de pen. Deze werd namelijk voor slechts $100 verkocht. Vroege volgels op de CES beurs konden de 2.0 voor slechts $50 kopen. Voor de eerste 500 financiers voor de 2.0 pen was er een speciaal pakket te koop voor $85.

Meer waarderen

Volgens de makers van de 3Doodler 3D-printing pen zullen consumenten de 2.0 meer waarderen dan de vorige pen. De nieuwe pen is slanker, lichter, sneller en veel cooler om naar te kijken. De nieuwe pen weegt slechts 50 gram. De helft minder dan zijn voorganger. Door de aluminium behuizing is de pen comfortabeler en gemakkelijker te hanteren.


Maar er is meer. De pen heeft een geheel nieuw mondstuk gekregen, verbeterde en stiller luchtstroom, om uw plastic efficiënter te koelen. En het maakt het nog gemakkelijker om de krabbel in de lucht te tekenen, dual snelheidscontrole om de snelheden aan te passen na wens en nog veel meer.

Een compleet pakket met de nieuwe 3Doodler 3D-printing pen kost rond de $257. Dit pakket is inclusief een draagbare batterij Jet Pack, een verwisselbare Nozzle-set en een Doodle Stand voor de pen.

6 antwoorden
 1. Rosanne boekel
  Rosanne boekel zegt:

  Ik ben echt helemaal fan van de 3Doodler-pen dus ik zou er graag één willen kopen. In de Nederlandse webshop zijn alleen de 1ste generatie pennen te verkrijgen.. dus ik heb gekeken op kickstart, maar om er daar een te kunnen kopen heb je een creditcard nodig (ik ben 17 dus heb er zelf geen) + dat hij dan op zijn vroegst geleverd wordt in april, en ik had eigenlijk een leuk project bedacht voor mijn profiel werkstuk in desing met behulp van de pen :). Bestaat er een mogelijkheid om er één in bezit te krijgen via een andere manier?
  groetjes Rosanne

  Beantwoorden
 2. Jasper Herweijer
  Jasper Herweijer zegt:

  Hey Rosanne,

  Mocht je opzoek zijn naar een site om 3D printerpen te kopen, dan kun je deze gewoon via onze site bestellen http://3dprinterpenkopen.nl/. Momenteel verkopen we helaas nog niet de 3doodler aangezien deze erg lastig is om te bemachtigen . Wel verkopen we een andere 3d printer pen welke ook zeer goede prestaties heeft. De pennen worden bij onze geleverd met fillaments. Mocht je verder nog vragen hebben, dan hoor ik dit graag.

  Met vriendelijke groet,
  Jasper Herweijer

  Beantwoorden
 3. J KOEBRUGGE
  J KOEBRUGGE zegt:

  Waarom wordt de pen niet meer verkocht? Ik was net van plan er eentje aan te schaffen.
  Stuk op de website:
  PER DIRECT VERKOPEN WIJ HET GEHELE ASSORTIMENT VAN 3DOODLER NIET MEER.

  NA ENKELE PROBLEMEN HEBBEN WE BESLOTEN DAT WE DIT PRODUCT NIET MEER WILLEN VERKOPEN. WIJ WILLEN ENKEL ARTIKELEN VERKOPEN WAAR WE MENSEN BLIJ MEE MAKEN.

  MOCHTEN ER EVENTUEEL PROBLEMEN MET UW 3DOODLER VOORKOMEN DAN VERWIJZEN WE NAAR DE IMPORTEUR VAN 3DOODLER.
  ZIJ WILLEN GRAAG DEZE PROBLEMEN BEHANDELEN.
  PER DIRECT NEMEN ZIJ DUS ALLE EVENTUELE GARANTIEGEVALLEN VAN 3D-PRINTINGPEN OVER.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.