ORD Solutions lanceert de RoVa4D 3D-kleurenprinter

ORD Solutions lanceert de RoVa4D 3D-kleurenprinter
Wie een 3D-printer aan werk heeft gezien, weet dat een 3D-printer maar één kleur tegelijkertijd kan printen. Dit is eigenlijk best wel jammer aangezien het toch leuker is om een 3D-geprint object te hebben dat uit meerdere kleuren bestaat. Dat is nu ook mogelijk dankzij het Canadese ORD Solutions.

Het bedrijf lanceerde onlangs via Kickstarter hun 3D-kleurenprinter, de RoVa4D. Om daadwerkelijk de 3D-kleurenprinter te produceren moest het bedrijf minstens 25000 dollar binnenhalen. Inmiddels is dat bedrag ruimschoots overtroffen.
ORD Solutions lanceert de RoVa4D 3D-kleurenprinter
De RoVa4D 3D-kleuren printer zal geleverd worden met vijf verschillende rollen filament in de kleuren cyaan, magenta, geel, zwart en wit. Tijdens het printproces zullen de kleuren worden “vermengt” en zal het printen gaan via slechts een printkop. Het bedrijf lanceerde eerder al de voorloper van de RoVa4D, de RoVa3D. Deze 3D-printer printte ook meerdere kleuren tegelijkertijd maar bij deze 3D-printer werden meer printkoppen gebruikt.

ORD Solutions lanceert de RoVa4D 3D-kleurenprinter

Kinderen

De makers van de RoVA4D 3D-kleurenprinter hebben de 3D-printer zo ontwikkeld dat iedereen er mee uit de voeten kan. De 3D-printer is zelfs geschikt voor kinderen. Het enige wat je hoeft te doen is een 3D-model op het internet uit te zoeken, deze via een 3D-tekenprogramma in te kleuren om het 3D-model vervolgens uit te printen.

Prijs

Wie de RoVa4D 3D-kleurenprinter wil aanschaffen via de Kickstarter campagne, moet een prijs van 4.500 Canadese dollars (3.000 euro) betalen. De nieuwste 3D-printer van ORD Solutions zal na verwachting rond maart 2017 naar de donateurs worden verzonden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.