Print je eigen chocolade met de Choc Edge 3D-printer

Print je eigen chocolade met de Choc Edge 3D-printer

Print je eigen chocolade met de Choc Edge 3D-printer
Dat vrouwen gek zijn op chocolade is geen geheim. Dat er nu 3D-printers zijn ontwikkeld waarmee het mogelijk is thuis chocolade te printen, is voor menig vrouw dan ook geweldig nieuws. Zeker gezien het eerdere nieuws dat er mogelijk in 2020 al geen chocola meer te krijgen is. De 3D-printers van Choc Edge maken het volgens Reviewed.com mogelijk thuis je eigen chocolade te printen.

Goedkoop is het echter niet: het bedrijf heeft twee chocoladeprinters: de Choc Creator (ongeveer 3600 euro) en de Choc Creator V2 (ongeveer 5000 euro). Die laatste versie is pas in september op de markt gekomen. Bij beide versies is het mogelijk je eigen chocoladetraktaties af te drukken. Het enige wat je moet doen een 3D-printbestand uploaden via USB, de printer doet de rest.De machine is in staat zeer ingewikkelde ontwerpen te printen, zoals te zien is op de site van Choc Edge.

Volgens de specificaties die op de website worden vermeld kunnen beide printers lijntjes zo dun als een halve millimeter printen. Lees hier verder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.