Printr maakt 3D-printen toegankelijker

Printr maakt 3D-printen toegankelijker

Printr maakt 3D-printen toegankelijker
Het bedrijf Printr, in 2014 opgericht door drie studenten van de Universiteit Twente en een student van Saxion, is een Kickstarter campagne gestart. Het jonge bedrijf heeft tot doel om 3D printen voor iedereen toegankelijk te maken.

Consumenten kunnen via Kickstarter een door het bedrijf ontwikkeld kastje kopen – The Element gedoopt -, dat ze aan hun 3D printer kunnen koppelen en dat alle relevante software bevat om eenvoudig 3D printen mogelijk te maken. Momenteel is 3D printen voor velen te gecompliceerd; je hebt minstens vier geavanceerde computerprogramma’s nodig om van idee tot 3D print te komen.

Het bedrijf Printr is in 2014 opgericht door vier studenten uit Twente: drie studenten Creative Technology van de Universiteit Twente en een student Concept & Product development van Saxion. Het bedrijf groeit stormachtig. Inmiddels telt het al zestien werknemers en de verwachting is dat dit aantal nog dit jaar zal stijgen tot 25. Het bedrijf heeft tot doel om 3D printen voor iedereen toegankelijk te maken. Lees hier verder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.