Schoen ontworpen met 3Doodler 3D-printing pen

Schoen ontworpen met 3Doodler 3D-printing pen

Schoen ontworpen met 3Doodler 3D-printing pen
Mensen zouden je ongeveer twee jaar geleden voor gek hebben verklaart dat een 3D-printer is staat zou zijn om kleding en zelf schoenen zou kunnen printen. De 3D-geprinte schoen zou volgens critici niet comfortabel genoeg zitten.

Datzelfde zou voor 3D-geprinte kleding gelden. Nu, twee jaar verder, zijn inmiddels tal van schoenen door kunstenaars, ontwerpers en bedrijven gemaakt en 3D-geprint. En daar kom sinds kort een hele bijzondere schoen bij. Een schoen die gemaakt is met de 3Doodler 3D-printing pen.

Twee jaar geleden werd de 3Doodler gelanceerd bij Kickstarter. En met succes mogen we wel zeggen. Bijna 26.500 donateurs trok de campagne. Dit leverde een bedrag op van $ 2.344.134. Inmiddels is de 3Dooler 3D-printing pen wereldwijd op verschillende verkooppunten, te koop.

Origami kunstenaar

Een professionele origami kunstenaar uit Hong Kong – Chan Pak Hei – heeft met deze 3Doodler pen een vrouwenschoen met hoge hak gemaakt. De schoen met hoge hakken zijn voorzien van een klein beetje van de traditionele productie van schoenen in een ontwerp die gemaakt zijn met deze 3D-printing pen. Chan heeft inmiddels ook al een draagbare schoen ontworpen die op maat gemaakt is.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de schoen:

3d-schoen1
3d-schoen2
3d-schoen3

Foto’s: Chan Pak Hei

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.