Shapeways biedt uitkomst voor gebogen iPhone 6

Shapeways biedt uitkomst voor gebogen iPhone 6

Shapeways biedt uitkomst voor gebogen iPhone 6
Dinsdag 9 september was het dan eindelijk zover. De presentatie van de nieuwste smartphone van Apple. De iPhone 6 en zijn grotere broer, de iPhone 6 plus. Lange rijen bij verschillende Apple Store’s was het gevolg. Vele Apple fans konden niet wachten totdat zij een iPhone 6 of iPhone 6 plus konden bemachtigen.

Vanaf 26 september was het de beurt aan de Nederlandse Apple-fans om een iPhone 6 te bemachtigen. Want op die dag werd de iPhone 6 in Nederland gelanceerd. Maar de jubelstemming sloeg bij sommige bezitters van de nieuwe iPhone al snel om in teleurstelling.

Want wat blijkt nu het geval, de grote “broer” van de iPhone 6, de iPhone 6 plus, schijnt makkelijk te kunnen buigen nadat deze in de broekzak heeft gezeten. Op verschillende website’s tonen Apple fans het resultaat van de gebogen iPhone. Het lijkt er zelfs op dat mentalist Uri Geller er met zijn handen aan heeft gezeten.

Oplossing voor gebogen iPhone 6

Het 3D print bedrijf Shapeways biedt de getroffen iPhone bezitters nu de oplossing voor de gebogen iPhone 6 plus. De gebogen iPhone 6 plus case. Een grapje van Shapeways gebruiker Amznfx. De mensen achter Amznfx staan er bekend om hun nogal “bijzondere” 3D geprinte producten zoals bijvoorbeeld een Butt Plug van Poetin.

De gebogen iPhone 6 case is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kost rond de € 18,33. De plus punten van deze iPhone case? Hij is flexibel en sterk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.