Sharebot lanceert 3D-printer voor sieraden

Sharebot lanceert 3D-printer voor sieraden

Sharebot lanceert 3D-printer voor sieraden
Het Italiaanse Sharebot – een startup op het gebied van 3D-printing – brengt een nieuwe 3D-printer op de markt. Vorig jaar nog bracht het bedrijf een FFF 3D-printer, een selective laser sintering en een DLP-printer op de markt.

Sharebot begon ook een samenwerkingsverband met Arduino om een andere FFF 3D-printer te ontwikkelen. Afgelopen week presenteerde Sharebot tijdens Vicenzaoro – een sieraden beurs – in Fiera di Vicenza hun nieuwste 3D-printer. De Sharebot J-3D. Met deze 3D-printer is men in staat om sieraden te 3D-printen.

Sharebot J-3D is voor het 3D-printen van sierraden een samenwerkingsverband aangegaan met het bedrijf Mario Di Mario SpA. Dit bedrijf uit Italië heeft 95 jaar ervaring op het gebied van goud, zilver en sierraden activiteiten. Het bedrijf is een waardevolle partner voor Sharebot om meer sieraden fabrikanten te benaderen.

De Sharebot J-3D is een SLA printer die hars uithardt binnen een speciale lekbak via UV-licht. Sharebot’s research en development team heeft de Sharebot J-3D ontwikkeld met behulp van technici van Mario Di Mario Spa. De exacte specificaties van deze nieuwe 3D-printer zijn nog niet bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.