Slash laat zich 3D-scannen en printen voor fans

Slash laat zich 3D-scannen en printen voor fans

Slash laat zich 3D-scannen en printen voor fans
De Brits-Amerikaanse gitarist Saul Hudson, beter bekend onder zijn artiestennaam Slash en voormalig leadgitarist bij de legendarische rockband Guns N’ Roses, is sinds kort verkrijgbaar als 3D-geprint replica beeldje. Om dit voor elkaar te krijgen werkte Hudson samen met het bedrijf Staramba.

Vorig jaar augustus schreven we al over het in Duitsland gevestigde bedrijf. Staramba wekte toen samen met de rockband Linkin Park om alle bandleden te 3D-scannen en printen en de beeldjes vervolgens te verkopen aan de fans van de band. Een persoon die bekend werd met dit verhaal was Slash zelf.

En dus besloot Staramba, dat gespecialiseerd is in fotorealistische afdrukken van 3D-beeldjes van beroemdheden, de uitdaging aan te gaan met het 3D-scannen en printen van Slash. Zodra het scannen van Slash was voltooid, begon Staramba met het 3D-printen van van het model. Het bedrijf gebruikte hiervoor een 3D Systems Projet 660 3D-printer. Het eindresultaat is fenomenaal.

Inmiddels heeft het bedrijf de beeldjes van Slash in de verkoop gedaan voor alle fans van de gitarist. Fans kunnen kiezen uit vier verschillende formaten van de beeldjes. Deze zijn verkrijgbaar in de afmetingen schaal 1:15 voor een bedrag van $49,00 – schaal 1:10 voor $99,00 – schaal 1: 7 voor $ 189,00 en een limited edition voor een bedrag van $499.

Van de limited edition zijn een beperkt aantallen te koop van in totaal 99 beeldjes. Deze worden verstuurd in een luxe geschenkdoos met een echtheid certificaat. Daarnaast wordt er een zorg en veiligheidsboekje meegeleverd.

Volgens Staramba is het 3D-geprinte beeldje van Slash op dit moment één van de best verkopende beeldjes. Veel fans zullen zeker blij zijn met de aanschaf van een beeldje.

slash-3d-print

slash-3d-print1

Foto’s: Staramba

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.