Spelers Arsenal laten zich 3D-printen

Spelers Arsenal laten zich 3D-printen

Spelers Arsenal laten zich 3D-printen
Een 3D-geprint beeldje van jezelf is al enige tijd populair. Verschillende bedrijven, waaronder in Nederland, bieden de mogelijkheden aan om je zelf te laten vereeuwigen als 3D-print. Ook beroemdheden laten zich vereeuwigen als 3D-print.

Zo hebben de bandleden van de Amerikaanse rockband Linkin Park zich laten 3D-printen voor hun Fans. Ook de Brits-Amerikaanse gitarist Slash, voormalig leadgitarist bij de legendarische rockband Guns N’ Roses, liet zich vereeuwigen als 3D-print voor zijn fans. Zowel Linkin Park als Slash maakte voor het 3D-printen van de beeldjes gebruik van de diensten van het Duitse Staramba.

Staramba heeft sinds kort een compleet voetbalelftal 3D-geprint. De Britse voetbalclub Arsenal verkoopt sinds enkele dagen alle elftalspelers als 3D-geprint beeldje in de fan-shop. De club is hiermee een van de eerste voetbalclubs die in het 3D-printen is gestapt. De 3D-geprinte beeldjes kosten rond 79 pond. Ongeveer 108 euro. De beeldjes hebben een hoogte van 18.1 cm en een gewicht van 119 gram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.