Topchef Jan Smink opent restaurant waar eten uit de 3D-printer komt

Topchef Jan Smink opent restaurant waar eten uit de 3D-printer komt

Topchef Jan Smink opent restaurant waar eten uit de 3D-printer komt
Een perfecte combinatie van traditionele, lokale producten en een innovatieve aanpak. Dit is de essentie van zijn keuken, die hem tot de absolute top van de Nederlandse voedingsindustrie heeft gebracht. Vanaf september 2018 zullen we het in zijn volle glorie kunnen ervaren.

Jan Smink, Top chef en Ambassadeur van byFlow, opent zijn eigen restaurant in Wolvega. Het wordt de eerste plek in Nederland met 3D-geprint eten op het menu. Zijn interesse in de technologie is zeker niet nieuw. Als de eerste ambassadeur van byFlow experimenteert hij al bijna een jaar met de 3D-voedselprinter: nieuwe recepten maken, demonstraties geven en ondersteuning bieden bij het onderzoek en de ontwikkeling van Flux.

Samenwerking

Zijn samenwerking met het bedrijf kreeg veel publiciteit vooral na Horecava 2018, waar ze samen de praktische toepasbaarheid van 3D Food Printing presenteerden en een enorm succes behaalden. In de zeer recente video van Food Ingredients laat Jan de 3D-voedselprinter gebruiken om een ??innovatieve versie van een traditioneel Nederlands gerecht te bereiden.

3D-voedselprinter

In zijn restaurant in Wolvega wil Jan zich concentreren op het creëren van een speciale ervaring voor zijn gasten. Het voorbereidingsproces wordt zichtbaar, er wordt veel ter plekke aan tafel bereid en de 3D-voedselprinter krijgt een prominente plaats. Geen wonder dat ze zo’n goed team vormen met byFlow – hun missie om de manier waarop voedsel wordt bereid en ervaren te veranderen lijkt perfect te passen.

Jan Smink ontvangt op 1 mei de sleutel van het voormalige ING-gebouw in het centrum van Wolvega. Half mei wordt de naam van het restaurant bekendgemaakt en wordt de website gelanceerd. Vanaf dat moment kunnen gasten reserveren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.