TU Delft Library: 3D print week

TU Delft Library: 3D print week

TU Delft Library: 3D print week
Een auto printen? Je eigen action figure? Het kan tegenwoordig gewoon met een 3D printer! Maar 3D printen opent niet alleen een nieuwe wereld naar het printen van coole gadgets, het opent ook bijzonder veel nieuwe innovatieve mogelijkheden op gebied van wetenschap, techniek en ontwerpen.

Van 24 t/m 28 november 2014 vindt de 3D print week plaats in TU Delft Library. Tijdens deze week zijn er lezingen en workshops op verschillende niveaus. Ook zullen er demonstraties gegeven worden met meerdere soorten printers. Een tentoonstelling van 3D objecten laat zien wat er allemaal op 3D-printgebied op de TU Delft gebeurt. Ook is er de mogelijkheid om experts te ontmoeten en individuele vragen te stellen tijdens het 3D print café en bij de 3D print helpdesk.

Binnen de TU wordt er al op verschillende plekken met 3D printers gewerkt, maar dit zijn vaak losse intiatieven die niet overal op de campus bekend zijn. TU Delft Library heeft het delen van kennis hoog in het vaandel staan en brengt daarom experts en geinteresseerden van 3D printen bij elkaar om van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Data evenement: 24 nov 2014 08:00 t/m 28 nov 2014 20:00
Locatie: TU Delft Library

(Bron: TU Delft)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.