Ultimaker lanceert de Ultimaker 2 Extended en Go

Ultimaker lanceert de Ultimaker 2 Extended en Go

Ultimaker lanceert de Ultimaker 2 Extended en Go
Het Nederlands 3D-printing bedrijf Ultimaker heeft op de CES beurs 2015 twee nieuwe modellen van de Ultimaker 2 gepresenteerd. Het gaan om de Ultimaker2 Go en om de Ultimaker 2 Extended. Enkele dagen geleden werden liefhebbers van de Ultimmaker al in spanning gehouden door teaservideo die door het bedrijf op het internet was gezet. Vandaag werden de twee nieuwe modellen van de Ultimaker 2 gepresenteerd.

De Ultimaker2 Extended is gemaakt om grotere, meer complexe objecten te printen en past naadloos in een zakelijke omgeving. De Ultimaker 2 Extended heeft een ingebouwde volume die ongeveer vier centimeter groter dan de andere modellen van het bedrijf. De Ultiamker 2 Extended is te koop voor een bedrag van $3030.

De Ultimaker 2 Go is een compacte mini 3D-printer die je gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. De prijs van de Ultimaker2 Go ligt rond de $1450. De twee nieuwe Ultimakers zullen in de maand maart van dit jaar in de voorverkoop gaan. Beide printers zijn een uitbreiding op de succesvolle Ultiamker 2. Naast deze 3D-printers verkoopt Ultimaker ook nog de Ultimaker Original +

Foto: Ultimaker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.