Ultimaker lanceert twee nieuwe 3D-printers

Ultimaker lanceert twee nieuwe 3D-printers

Ultimaker lanceert twee nieuwe 3D-printers
Het Nederlands bedrijf Ultimaker heeft dinsdag tijdens de CES beurs 2016 in Las Vegas twee nieuwe 3D-printers gelanceerd. De nieuwe Ultimaker 2+ en Ultimaker 2 Extended + zijn de opvolgers van de huidige Ultimaker 2 en de Ultimaker 2 Extended. De beide 3D-printers van Ultimaker zijn per direct leverbaar.

“ We zijn zeer verheugd dat we twee nieuwe 3D-printers hebben gelanceerd tijdens CES beurs dit jaar” zegt Ultimaker CEO Jos Burger in het CES persbericht. “De Ultimaker 2+ en Ultimaker 2 Extended + zijn de resultaten van talloze samenwerkingen en inzichtelijke feedback die we van de Ultimaker community hebben ontvangen. Beide 3D-printers zijn voorzien van enkele cruciale upgrades gebaseerd op wat onze klanten naar op zoek zijn in een 3D-printer.”

Ultimaker lanceert twee nieuwe 3D-printers
Zo heeft Ultimaker drie handige upgrades toegepast bij de nieuwste 3D-printers: verwisselbare nozzles, geoptimaliseerd printen resultaten en verbeterde kwaliteit van het oppervlak. Wat betreft het wisselen van de nozzles van de Ultimaker 2+ of 2 Extended+ is dat de gebruikers nu de mogelijkheid hebben om eenvoudig te kunnen wisselen tussen de high-detailed of high-speed nozzles. Dit betekent niet alleen dat werken met verschillende materialen een moeiteloze proces is, maar het maakt het onderhoud van de 3D-printer handiger dan ooit.

Verdere verbetering aan de nieuwe Ultimaker 3D-printer is de feeder van de printer die het risico op het overslaan tijdens het 3D-print proces flink verminderd. Bovendien verleent de verbeterde feeder meer controle over de soorten filamenten die gebruikt worden.

Prijs

De nieuwe Ultimaker 3D-printers zijn per direct verkrijgbaar. De Ultimaker 2+ kost 2292,95 euro en de Ultimaker 2 Extended + kost 3018,95. Genoemde bedragen zijn incl. 21 procent BTW.

Foto’s: Ultimaker

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.